Prins Grafkisten, het laatste stijlvol meubelstuk met oprecht medeleven
0
Uw bestelling
€ 0,00
Grafkist Luxueus / ►Webshop Prins Luxueus /

Prins Koninklijk | Wit/Bruin*

Prins Koninklijk | Wit/Bruin*

Materiaal: Massief Luxe Eiken, bruin of wit gelakt. Binnenwerkse maat 189x58 cm. Buitenwerkse maat 214x73 cm. Gewicht: 92 kg. Interieur: Luxe Satijn

Kist nummer

89 

Standaard levertijd

Op voorraad

€ 5.975,00
Prijs per stuk

 

* zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De Prins Koninklijk is een Amerikaans model uitvaartkist met dubbel deksel, welke gescharnierd opengezet kan worden. Het materiaal is massief hout hoogglans afgewerkt met een verstelbare bodem voor de opbaring. Aan de binnenzijde is de kist volledig afgewerkt met hoogwaardige kwaliteit interieur, ook aan de binnenzijde van het deksel.

Het Kistmodel Koninklijk heeft ook een gelijkwaardig model in het massief houten kist met deelbaar deksel. Echter uitgevoerd in hoogglans wit. Beide kisten zijn voorzien van een luxe satijn interieur.

Directe levering 24/7

Prins Grafkisten levert een dienstverlening van 7 dagen per week, 24 uur per dag. Uw belang is een verzorgde uitvaart, vandaar leveren wij binnen 24 uur op gewenste locatie.
Sinds 2009 bestaat er geen verplichting meer om de kist via de uitvaart ondernemer of verzekeraar te kopen. Uw mogelijkheid om zelf de gewenste keuzes te maken, Prins Grafkisten, jarenlange ervaring met het juiste medeleven.
Vragen? Klik hier om te bellen.

Géén bezorgkosten NL/B

Prins Grafkisten berekent géén bezorgkosten voor leveringen in Nederland en België. Dus geen bijkomende kosten bovenop uw bestelling. Er kan betaald worden middels iDEAL, PayPal, creditcard of AfterPay® (achteraf betalen). Indien u kiest voor AfterPay® kunt u de Prins grafkist achteraf betalen middels een digitale factuur. Prins Grafkisten ontzorgt, werkt transparant en meedenkend.
Vragen? Klik hier om te bellen.
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Prins Grafkisten gebruikt cookies om uw bezoek te meten, wij slaan géén persoonlijke gegevens op.
2019 ©Prins Grafkisten | KvK Eindhoven 61528021 | online marktleider exclusieve grafkisten in Nederland | Sitemap