Prins Grafkisten, het laatste stijlvol meubelstuk met oprecht medeleven
0
Uw bestelling
€ 0,00
Prins Eco Linde

Materiaal: Lindehout Eco. Binnenwerkse maat 200x54 cm. Buitenwerkse maat 218x75 cm. Gewicht: 56 kg. Interieur: Mos

Kist nummer

762 

Standaard levertijd

Op voorraad

€ 1.295,00
Prijs per stuk

 

* zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Het kistmodel Linde is gemaakt van massief lindehout. Het dek is gedecoreerd met twee verschillende soorten mos, wat dit rechte model zijn natuurlijke uitstraling geeft. Het mos aan de binnenkant zorgt voor een zacht bed. De kist wordt gesloten door middel van een deuvelverbinding aan hoofd- en voeteneinde. Bamboe interieur is optioneel.

Directe levering 24/7

Prins Grafkisten levert een dienstverlening van 7 dagen per week, 24 uur per dag. Uw belang is een verzorgde uitvaart, vandaar leveren wij binnen 24 uur op gewenste locatie.
Sinds 2009 bestaat er geen verplichting meer om de kist via de uitvaart ondernemer of verzekeraar te kopen. Uw mogelijkheid om zelf de gewenste keuzes te maken, Prins Grafkisten, jarenlange ervaring met het juiste medeleven.
Vragen? Klik hier om te bellen.

Géén bezorgkosten NL/B

Prins Grafkisten berekent géén bezorgkosten voor leveringen in Nederland en België. Dus geen bijkomende kosten bovenop uw bestelling. Er kan betaald worden middels iDEAL, PayPal, creditcard of AfterPay® (achteraf betalen). Indien u kiest voor AfterPay® kunt u de Prins grafkist achteraf betalen middels een digitale factuur. Prins Grafkisten ontzorgt, werkt transparant en meedenkend.
Vragen? Klik hier om te bellen.
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Prins Grafkisten gebruikt cookies om uw bezoek te meten, wij slaan géén persoonlijke gegevens op.
2019 ©Prins Grafkisten | KvK Eindhoven 61528021 | online marktleider exclusieve grafkisten in Nederland | Sitemap