Prins Grafkisten, het laatste stijlvol meubelstuk met oprecht medeleven
0
Uw bestelling
€ 0,00
Prins Grafkisten, exclusieve grafkisten leverancier met een uiteenlopend assortiment. Direct online te bestellen uit voorraad. Voor u samengesteld, overzichtelijk en met medeleven. Door online de Prins Grafkist aan te schaffen bespaart u op de vaak hoge kosten van begrafenis of crematie, zónder dat u hoeft in te boeten op kwaliteit en stijl. Op deze wijze kunnen wij onze exclusieve ambachtelijke kisten aanbieden voor prijzen van voordeligere graf- en uitvaartkisten. Zo kan iedereen, ongeacht wens of budget, op een waardige manier afscheid nemen van zijn of haar dierbare. Prins Grafkisten, het laatste stijlvol meubelstuk.
 
De webshop bestaat uit volwassen grafkisten en kinderkistjes. Beide te bestellen in verschillende uitvoeringen;
Webshop Grafkist Luxueus  
Webshop Grafkist Klassiek
Webshop Grafkist Eco-Logisch
Webshop Grafkist Modern
Webshop Grafkist Eenvoud


Onze dienstverlening is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Vragen?, bel ons gerust 085-1050434

Directe levering 24/7

Prins Grafkisten levert een dienstverlening van 7 dagen per week, 24 uur per dag. Uw belang is een verzorgde uitvaart, vandaar leveren wij binnen 24 uur op gewenste locatie.
Sinds 2009 bestaat er geen verplichting meer om de kist via de uitvaart ondernemer of verzekeraar te kopen. Uw mogelijkheid om zelf de gewenste keuzes te maken, Prins Grafkisten, jarenlange ervaring met het juiste medeleven.
Vragen? Klik hier om te bellen.

Géén bezorgkosten NL/B

Prins Grafkisten berekent géén bezorgkosten voor leveringen in Nederland en België. Dus geen bijkomende kosten bovenop uw bestelling. Er kan betaald worden middels iDEAL, PayPal, creditcard of AfterPay® (achteraf betalen). Indien u kiest voor AfterPay® kunt u de Prins grafkist achteraf betalen middels een digitale factuur. Prins Grafkisten ontzorgt, werkt transparant en meedenkend.
Vragen? Klik hier om te bellen.
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Prins Grafkisten gebruikt cookies om uw bezoek te meten, wij slaan géén persoonlijke gegevens op.
2019 ©Prins Grafkisten | KvK Eindhoven 61528021 | online marktleider exclusieve grafkisten in Nederland | Sitemap