nl en
PRINS. kenmerkend milieubewust lifestyle concept voor een persoonlijk afscheid
0
Uw bestelling
€ 0,00
PRINS Grafkisten, exclusieve grafkisten leverancier met een uiteenlopend assortiment. Direct online te bestellen uit voorraad. Voor u samengesteld, overzichtelijk en met medeleven. Door online de Prins Grafkist aan te schaffen bespaart u op de vaak hoge kosten van begrafenis of crematie, zónder dat u hoeft in te boeten op kwaliteit en stijl. Op deze wijze kunnen wij onze exclusieve ambachtelijke kisten aanbieden voor prijzen van voordeligere graf- en uitvaartkisten. Zo kan iedereen, ongeacht wens of budget, op een waardige manier afscheid nemen van zijn of haar dierbare. PRINS. kenmerkend milieubewust lifestyle concept voor een persoonlijk afscheid.

Directe levering 24/7

PRINS. levert een dienstverlening van 7 dagen per week, 24 uur per dag. Uw belang is een verzorgde uitvaart, vandaar leveren wij uw PRINS persoonlijk binnen 24 uur op uw gewenste locatie. Rechtstreeks of aan/via uw uitvaartondernemer.
Vragen? Klik hier om te bellen.

Géén bezorgkosten NL/B

PRINS. berekent géén bezorgkosten voor leveringen in Nederland en België. Er kan betaald worden middels iDEAL, PayPal, creditcard of AfterPay® (achteraf betalen). Indien u kiest voor AfterPay® kunt u een PRINS achteraf betalen middels een digitale factuur.
Vragen? Klik hier om te bellen.
Alle bedragen zijn inclusief BTW

PRINS. kisten gebruikt cookies om uw bezoek te meten, wij slaan géén persoonlijke gegevens op.
2019 ©PRINS. | KvK Eindhoven 61528021 | marktleider exclusieve grafkisten in Nederland | Sitemap